Lady Gaga

En av de allra mest “udda” karaktärerna man kan hitta inom musikindustrin är Lady Gaga. Både hennes musik och tillhörande videos är alltid någonting utöver det vanliga och upphör aldrig att förvåna.

Kända hits

Några av de mest kända låtarna som Lady Gaga har gjort tidigare i karriären är “Poker face”, “Paparazzi” och “Born this way”. Den mest omtalade av dessa var troligtvis “Born this way” som hade ett väldigt starkt budskap och videon var, i äkta Lady Gaga stil, någonting utöver det vanliga.

På senare tid har hennes musik förändrats något och hennes största hits i skrivande stund måste vara två låtar ifrån filmen “A star is born“, från 2018 som hon själv även hade en huvudroll i. Dessa två låtar är “Shallow” och “Always remember us this way”. Den förstnämnda av dessa gjorde hon tillsammans med sin motspelare i filmen, Bradley Cooper, och den blev direkt en enorm succé.

Rykten

Med en så pass excentrisk personlighet som Lady Gaga visar för allmänheten och i sin musik är det inte konstigt ifall olika rykten dyper upp. Ett av dessa är att Lady Gaga skulle vara hermafrodit. En hermafrodit är en person som har fullt utvecklade både manliga och kvinnliga könsorgan. I naturen är det ingen ovanlighet och där brukar det även innebära att dessa individer kan föröka sig med hjälp av båda könen. Hos människor är det väldigt sällsynt och är resultatet av ett fel i utvecklingen av könsorganen. De få som är drabbade av detta fenomen är i vanliga fall sterila eller så kan de bara föröka sig med ett av könen. Detta rykte var någonting som Lady Gaga själv avfärdade och sade att det var helt befängt och att hon inte ens tänkte diskutera saken vidare.

marinate