Justin Timberlake

Justin Timberlake som är känd för sin populära musik och filmer har nyligen hamnat i blåsvädret efter att tidningen The Sun i November 2019 skrev om att Justin ska ha hållit hand med en kvinna, trots att han redan är gift med en annan. I skrivande stund vet vi inte vad resultatet av detta blir, men ryktet säger att Justin och hans fru kommer att fortsätta tillsammans och få sitt äktenskap att fungera.

Justin Timberlake är en väldigt talangfull artist som har släppt en mängd hits under sin karriär. Hans första Album släpptes 2002 och den senaste 2013. Han har dock släppt en väldigt populär singel 2016, “Can’t stop the feeling”.

Hans skådespelarkarriär är i full gång och han håller på med en filminspelning just nu. Han har även medverkat i populära filmer som “Social Network” och “Friends with Benefits”. Han har även gjort en röst i hitfilmen “Shrek the third” och mer nyligen i “Trolls”. Filmen “Trolls World Tour” har han gjort en röst till och den kommer att släppas under 2020.

Framtiden

Med tanke på hur hans karriär har sett ut, med vissa kortare uppehåll här och där, finns det ingenting som tyder på att han kommer att sluta göra filmer och musik så framtiden kommer säkerligen bära med sig mer Justin Timberlake.

marinate