Boyce Avenue

Boyce Avenue är ett av de band som fick sitt genombrott tack vare Youtube, en plattform på nätet där vem som helst kan lägga upp sina egna videos. Bandet blev väldigt framgångsrikt efter att de gjorde massor med covers på andra låtar och de fick otroligt bra respons på de låtarna. En av de låtar som de fått mycket uppmärksamhet för var deras version av Black Eyed Peas låt “Just can’t get enough”. Deras video på den låten har i skrivande stund över 13,3 miljoner visningar, ett tydligt tecken på att det är en uppskattad version.

Gästartister

I och med den framgång som bandet fick har de även fått möjlighet att göra en hel del framträdanden tillsammans med andra artister. Det är någonting som har gett bandet ytterligare ett lyft och deras popularitet ökar för varje dag.

Avslutande ord

Gruppen använder sig till stor del av Youtube för sin marknadsföring via sina videos och de kan även få in pengar via reklam för att finansiera sitt fortsatta arbete. De har lyckats samla på sig 13,3 miljoner prenumeranter som alla följer deras kanal och många av dessa har valt att få notifikationer så fort en ny video släpps så att de ska kunna titta på den så fort som möjligt.

marinate